ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив завършиха при резултат 0:0 в мач от последния

...
ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив завършиха при резултат 0:0 в мач от последния
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с бронза след 0:0 на Лаута

ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив завършиха при резултат  0:0  в мач от последния 35-и кръг на родния шампионат. „ Червените “ си осигуриха третото място и заобиколиха баража за Лига на конференциите, откакто Левски загуби дербито против ЦСКА с 0:2. Така „ сините “ останаха на три точки от ЦСКА 1948.

Още в 3-ата напрежението пред вратата на „ смърфовете “ се повиши. Стражът на Локомотив Пловдив Кристиан Томов сгреши и прати топката на пътя на Ради Кирилов, който я овладя, само че не съумя да нанесе прекрасен изстрел.

Пет минути след това ЦСКА 1948 имаше опция да извърши три следващи корнера, но при всички тях бранителите на пловдивчани се оправиха. В 10-ата минута страховит късмет се откри пред Радослав Кирилов, който бе открит с дъгло подаване в наказателното поле на гостите. Ударът му обаче бе отразен от Кристиан Томов.

В 17-ата минута Джовани нахлу в пеналтерията отляво, по-късно опита пас по земята, само че не съумя да прокара топката през доста футболисти на домакините. Четири минути след това Мартин Паскалев отигра с глава в пеналтерията на ЦСКА 1948, само че не се получи задоволително мощен удар, с цел да затрудни стража на „ алените “.

Натискът на домакините продължи. В 26-ата минута Александър Колев бе изведен отляво. Той потърси с пас по земя собствен сътоброник в пеналтерията на „ смърфовете “, само че топката не стигна до състезател на ЦСКА 1948, а по-късно прозвуча сигнал за засада.

Минута по-късно напрежението се трансферира пред другата врата, а Петър Андреев шутира добре. Само отличната интервенция на Генадий Ганев го отхвърли.

Десетина минути преди почивката Георги Русев центрира меко. Ивайло Чочев се извиси над всички в черно-бял екип, само че не съумя с глава да насочи топката в очертанията на вратата.

В 41-ата минута Петър Андреев опитва отдалечен изстрел, който обаче прелетя настрана от вратата. Секунди по-късно Джовани също си опита шанса, само че не откри задачата.

Второто полувреме стартира с ъглов удар за ЦСКА 1948. Потърсен бе Светослав Диков в далечния завършек на наказателното поле, само че нападателят не съумя да смъкна топката за собствен съотборник или да стреля.

Пет минути след подновяването на играта Петър Андреев бе извден самичък против стража на ЦСКА 1948. Футболистът на пловдивчани обаче не съумя да преодолее Ганев с удара си, а по-късно прозвуча сигнал за засада.

В 71-ата минута Йосип Томашевич опита изстрел от сериозна отдалеченост, само че осъществяването му беше доста разочароващо и той прати топката настрана от вратата.

Пет минути след това Джовани прати страховит извеждащ пас през защитните линии на „ алените “. Топката стигна до Бабакар Дион, който прати топката поркай Генадий Ганев. Прозвуча сигнал за засада, а обстановката бе прегледана с ВАР. Попадението не бе зачетено.

В 82-ата минута Бирсент Карагерен бе покрай гола. Той получи по земя в пеналтерията и нанесе изстрел с десния крайник, който обаче мина малко над напречната греда. Три минути след това Светослав Диков бе открит в наказателното поле на „ смърфовете “. Нападателят опита изстрел от сложна позиция, който обаче не затрудни Кристиан Томов.

В добавеното време на срещата Христо Иванов получи в наказателното поле на ЦСКА 1948 и опита изстрел, който бе блокиран. Последва корнер, от който „ смърфовете “ не съумяха да се възползват по най-хубавия метод.

Източник: Гонг.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР